Най-добрият ни тенисист Григор Димитров прие уайлд кард в последния

...
 Най-добрият ни тенисист Григор Димитров прие уайлд кард в последния
Коментари Харесай

Григор след финала: Пътят бе изпълнен с много предизвикателства; благодарен съм, че съм тук

 

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров одобри " уайлд кард " в последния миг за АТР 250 конкуренцията в Женева, с цел да натрупа спомагателна спортна процедура преди идния Ролан Гарос, и се възползва по отличен метод от опцията, достигайки до финалния конфликт в шампионата. Днес обаче първата ни ракета не съумя да се оправи със съпротивата на международния №54 Николас Джари и позволи двусетова загуба в първия си край от конкуренцията в Ротердам през 2018-а. По време на церемонията по награждаването родният ни представител изрече своите благодарности към екипа си, като също по този начин изрази вяра, че ще резервира високото си равнище на игра и в идните седмици.

" Отдавна не бях получавал трофей. Ако би трябвало да бъдем точни, от 5 години. Независимо от това, желая да поздравя Николас, който играе необикновено, както и неговия екип, фамилията му. Страхотно е, че заставам тук, доста съм признателен за това. През цялата седмица получавах превъзходна поддръжка - благодаря ви, значи доста за мен. Да бъда още веднъж на край, е отлично чувство. Благодарности и към моя екип, приятелите ми, хората, които ме подкрепяха от самото начало. Пътят беше изпълнен с доста провокации, само че съм благополучен, че мога да съм тук през днешния ден и да бъда част от финала. 

Женева постоянно е имала особено място в сърцето ми още откогато правех първите си крачки в професионалния тенис. Благодарности към всички, които взеха присъединяване в организацията и направиха този шампионат вероятен. Като умозаключение ще кажа, че се надявам да продължа в същия дух и отсега нататък! ", показа някогашният №3 в света.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР